Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    alt

    The Marvels

    Aksion Aventurë Fantazi 3D IMAX

    Filmi Marvels flet për Carol Danvers, Kamala Khan dhe Monica Rambeau që bashkojnë forcat dhe punojnë së bashku për të shpëtuar universin.

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    3

    Vlerësimet e audiencës

    1 Yorum

    Aktori Kryesor: Brie Larson

    Regjisori: Nia DaCosta

    The Marvels Tema e filmit

    The Marvels detajet e filmit

    Carol Danvers, e njohur ndryshe si Captain Marvel, ka rimarrë identitetin e saj nga tirani Kree dhe ka marrë hak ndaj Inteligjencës Supreme. Por, pasojat e padëshiruara e shohin Carol-in të marrë mbi supe barrën e një universi të destabilizuar. Kur detyrat e saj e dërgojnë atë në një vrimë krimbi anormale të lidhur me një revolucionar të Kree, fuqitë e saj ngatërrohen me atë të super-fanesit të Jersey City, Kamala Khan, i njohur si zonja Marvel, dhe mbesës së larguar të Carol, tani S.A.B.E.R. astronauti kapiten Monica Rambeau. Së bashku, kjo treshe e pamundur duhet të bashkohet dhe të mësojë të punojë së bashku për të shpëtuar universin.

    • Data e Vizionit 10 nëntor 2023 e premte
    • Lloji i filmit Aksion, Aventurë, Fantazi, 3D, IMAX
    • Kohëzgjatja 107 minutë
    • Shënues inteligjentë Publiku nën moshën 13 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. I përshtatshëm për audiencën 10 vjeç e lart

    The Marvels Aktorët e Filmit

    The Marvels aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Sallat dhe seancat

    The Marvels Vlerësimi juaj për këtë film?

    7 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    3 / 5

    Doğrulanmış İzleyici Puanı

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    1
    2 star
    0
    1 star
    0

    The Marvels Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    yorum icon

    Osman Tügen

    11 nëntor 2023

    5 / 5

    Marvel çok güzel bir film yapmış tebrikler

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.

    yorum icon

    Zümra ŞİT

    10 nëntor 2023

    5 / 5

    Harika olcağını düşünüyorum diğer filmleride mühteşem di

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.

    yorum icon

    Gülseli Yüksek

    10 nëntor 2023

    4 / 5

    Biraz sıkıcıydı ama klasik marvel filmi

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.

    yorum icon

    Süreyya Gençel

    30 nëntor 2023

    5 / 5

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.

    yorum icon

    Ezgi Akbudak

    20 nëntor 2023

    3 / 5
    tick SHIKUAR KËTË FILM

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.

    yorum icon

    Giray Denktaş

    17 nëntor 2023

    5 / 5

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.

    yorum icon

    Diaboli Virtus

    15 nëntor 2023

    1 / 5

    0 përdoruesit pajtohen me këtë koment.