Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip

    Poor Things

    Romancë Fantashkencë

    Zbuloni sekretet e vdekjes në udhëtimin e jashtëzakonshëm të jetës. Historia e Bella ofron një aventurë plot shkencë dhe aventura.

    rating star

    5

    Vlerësimi i redaktorit

    1 Kritik
    rating star

    4,3

    Vlerësimet e audiencës

    644 Yorum

    Aktori Kryesor: Mark Alan Ruffalo

    Regjisori: Yorgos Lanthimos

    Poor Things Tema e filmit

    Poor Things detajet e filmit

    Historia e pabesueshme për evolucionin fantastik të Bella Baxter, një grua e re e rikthyer në jetë nga shkencëtari brilant dhe joortodoks Dr. Godwin Baxter.

    • Data e Vizionit 09 shkurt 2024 e premte
    • Lloji i filmit Romancë, Fantashkencë
    • Kohëzgjatja 141 minutë
    • Shënues inteligjentë I përshtatshëm për audiencën 18 vjeç e lart. Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përmban elemente seksuale. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.

    Poor Things Aktorët e Filmit

    Poor Things aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Qytetet e Njohura:

    Poor Things Vlerësimi juaj për këtë film?

    657 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    4,3 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    444
    4 star
    94
    3 star
    25
    2 star
    23
    1 star
    58

    Poor Things Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas: