Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Etkinlikler

    Holly Stone Muğla

    Şehrin en popüler eğlence mekanlarından olan Holly Stone Muğla, canlı müzik performansları, DJ etkinlikleri ve çeşitli partilerle dolu programıyla dikkat çeker. Samimi ve enerjik atmosferiyle misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı amaçlar.

    Communication_and_Transportation

    • Telephone

     Mund të përdorni numrin e telefonit për të kontaktuar Holly Stone Muğla.

    • Adresë

     Muslihittin, İzan AVM, Atatürk Blv. No:29/11, 48000 Menteşe/Muğla

    • Anulimi dhe mbështetja e biletave

     Për të anuluar biletën që keni blerë përmes pickaseat.com, mund ta anuloni atë me numrin e telefonit 0850 333 99 11 ose faqen https://biletinial.com/sq-tr/sayfa/satinalma-iptal-ve-iade.

    Nuk u gjet asnjë foto në këtë vend

    Holly Stone Muğla Vlerësimi juaj për këtë vend?

    Ju mund të vazhdoni të blini biletën tuaj duke zgjedhur një kohë sesioni.