Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk
    Sema Mukabelesi - Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu

    Sema Mukabelesi - Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu

    Mevlana Kültür Merkezi - Çimenlik Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi No: 10 Karatay/KONYA 22 qershor e shtunë - 29 qershor 2024 e shtunë
    • Konser

    Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu

    Sema Mukabelesi 

    25.05.2024 Uşşak Mevlevi Ayini Ahmet Safa Mızrak

    1.06.2024 Segâh Mevlevi Ayini Buhûrizâde Mustafa Itrî Efendi

    8.06.2024 Segâh Mevlevi Ayini Buhûrizâde Mustafa Itrî Efendi

    15.06.2024 Hisar Bûselik Mevlevi Ayini Ahmet ÇALIŞIR

    22.06.2024 Hisar Bûselik Mevlevi Ayini Ahmet ÇALIŞIR

    29.06.2024 Acemaşiran Mevlevi Ayini Hüseyin Fahrettin Dede

    ÜYELİK girişi yapılarak satın alınan biletlerin iadesi, etkinlik saatine 48 saat kala BİLETLERİM bölümü içinde yer alan İPTAL ET kısmından yapılabilir. İptal/İade işlemleri internetten alınan ve gişeden yazdırılmamış biletler için geçerlidir.
    ÜYELİK girişi yapılmadan satın alınan biletlerin iade taleplerinin etkinlik saatine 48 saat kala info@biletinial.com adresine mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir. İptal/İade işlemleri internetten alınan ve gişeden yazdırılmamış biletler için geçerlidir.

     

    Sema Mukabelesi - Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu Biletleri ve Fiyatları

    KonyaSema Mukabelesi - Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu Konya Biletleri

    AdresMevlana Kültür Merkezi Sema Salonu
    75,00 ₺ 'den başlayan fiyatlarla
    AdresMevlana Kültür Merkezi Sema Salonu
    75,00 ₺ 'den başlayan fiyatlarla

    Sa pikë i jepni këtij eventi?

    1 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    0 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas:
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses