Mirësevini
Informacioni im Bileta ime Pikat e mia Yorumlarım Ndrysho fjalekalimin Pyetjet e bëra më shpesh
Kërko atë që dëshiron mes mijëra ngjarjesh dhe vendndodhjesh...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
      Biletinial Sugjeron

        Zbuloni

        Kategoritë

        Zbuloni mijëra ngjarje nga teatri deri në kinema, koncerte deri te sportet.

        Qyteti i Zgjedhur

        Zbuloni qytetin tuaj

        Zbulo dhe vlerëso qindra ngjarje dhe vende në qytetin tënd.

        Biletinial Sugjeron alev
        Qyteti i Zgjedhur

        Zbuloni qytetin tuaj

        Zbulo dhe vlerëso qindra ngjarje dhe vende në qytetin tënd.

        Biletinial Sugjeron alev
        Kategoriler Kategoritë
        konum ikonu
        Zbuloni qytetin tuaj
        Kullanıcı

        Ngjarjet dhe vendet shfaqen sipas vendit që keni zgjedhur.

        Përmbajtja specifike për qytetin që keni zgjedhur do të vihet në pah.

        Ndryshon vetëm gjuhën e faqes së internetit.

        Andaç Haznedaroğlu


        1970 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi’nin Tiyatro Ana Bilim Dalı bölümünden mezun olduktan sonra yine bu üniversitede dramaturji dalında master yapmıştır. Sanatçının şuan yazdığı 6 farklı film senaryosu mevcuttur.

        2013 yılında senaryosunu ve yönetmenliğini yaptığı “Oğul” isimli kısa filmi hayata geçirmiştir. Andaç’ın bu filmi Cannes Kısa Film Festivali’nde gösterildi.

        Rusya’ya geçerek Moskova’da bulunan The Russian University of Theatre Arts okulunda yönetmenlik eğitimi aldı. Bu eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversite’sinde eğitmen olarak görev yaptı. Ayrıca, Yeditepe Üniversitesinde de halen eğitmen olarak görev vermektedir.

        Andaç Haznedaroğlu şuan sahibi olduğu “Andac Film Productions” şirketinde 20 yıllık tecrübesi ile hizmet vermektedir.

        2000 yılında gösterime giren “Dadı” dizisinin yönetmenliğini yapmıştır. En son da “Her Şey Aşktan” isimli sinema filmi ile yönetmen koltuğuna oturmuştur.