Kadıköy Sineması Müzik Günleri Konseri
Kadıköy Sineması Müzik Günleri,
23-24-25 Mayıs'ta İsimsiz Orkestra öncülüğünde ve Olta Dayanışma’nın katkılarıyla gerçekleşiyor, üç gün boyunca konserler, film gösterimleri ve söyleşilerle dolu bir program sunuyor.
Kadıköy Sineması, sadece bir mekân değil; anıların ve hayallerin sahnesi. Bu kez sadece filmlerle değil, müzikle de yankılanacak. Her güne özel hazırlanan etkinlik takvimiyle her yaştan ve kesimden İstanbullu için alan açıyor.
🎼 Etkinlik Programı
📅 23 Mayıs Cuma✨
20:00 Konser: İsimsiz Orkestra – Türkçe Pop Seçkisi
📅 24 Mayıs Cumartesi 🎶
🎬 14:00 Film Gösterimi: Sen Kimsin?
16:00 Söyleşi: Doğan Duru
17:30 Söyleşi: Serdar Öztop
20:00 Konser: Boyalı Kuş (Erkin Koray Repertuvarı & Barış Manço Repertuvarı)
22:30 Konser: Sinağrit Baba
📅 25 Mayıs Pazar🎙
🎬 14:30 Film Gösterimi: Satılık Araba
🎬 15:15 Film Gösterimi: İçimdeki İz
16:00 Söyleşi: Deniz Tekin
20:00 Konser: İsimsiz Orkestra – Olta Dayanışma Seçkisi🌿
22:00 Konser: Ayrık Otu
Programı, genç ve yetenekli müzisyenlerden oluşan senfonik oda orkestrası İsimsiz Orkestra'nın enerjik pop konseriyle açıyoruz.
Cumartesi günü, müziğin farklı renklerini bir araya getiriyoruz. Cenk Kaptan’ın yönetmenliğini üstlendiği; müziğin tarihsel ve toplumsal dönüşümünü, pandemi sürecinde müzisyenlerin yaşadığı zorlukları ve dayanışmanın gücünü anlatan “Sen Kimsin?” isimli belgeselin gösterimiyle başlayacak olan etkinlik, Özgür Ulusoy’un moderasyonluğunda Doğan Duru ve Serdar Öztop ile yapılacak samimi söyleşilerle devam edecek. Akşam ise Ankaralı müzik grubu Boyalı Kuş, kendi üslubunca düzenlediği iki ayrı repertuvarla önce Erkin Koray, sonra da Barış Manço’yu anacak. Devamında ise Ankaralı alternatif rock grubu Sinağrit Baba’nın benzersiz besteleri geceyi noktalayacak.
Etkinliğin son gününde, yakın zaman önce aramızdan ayrılan İrfan Alış’ın “İçimdeki İz” ve Orhun Bora Cetin'le beraber yönettikleri "Satılık Araba" isimli iki kısa film gösteriminin ardından, sevilen müzisyen Deniz Tekin’in söyleşisiyle devam edecek. Akşam, İsimsiz Orkestra’nın Olta Dayanışma seçkisi, konuk sanatçıların katılımıyla eşsiz bir deneyim yaşatacak. Gece, Ayrık Otu’nun eğlenceli tınılarıyla son bulacak.
🎻 İsimsiz Orkestra Kimdir?
2018 yılında, Peyk grubundan tanıdığımız Özgür Ulusoy ve Ulaş Özer’in öncülüğünde kurulan İsimsiz Orkestra, bağımsız ve yetenekli genç müzisyenlerden oluşan bir senfonik oda orkestrası. Müzik dışında hiçbir iddiası olmayan, sadece üretmek ve paylaşmak isteyen bu orkestra, çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor.
- Event Type Music Festival
My Information
My Tickets
My Points
Change Password
Frequently Asked Questions