2 Ağustos Pazar günü saat 22:30’da, Zai Bodrum Açık Hava Sineması’nda Fransız sinemasının sıcak, samimi ve umut dolu bir hikâyesiyle buluşmaya ne dersiniz?
Yönetmen Julie Navarro‘nun ilk uzun metraj filmi olan Quelques jours pas plus (Birkaç Gün Daha), mizah ile duyguyu incelikle harmanlayan anlatımıyla öne çıkıyor. Benjamin Biolay ve Camille Cottin’in başarılı performanslarıyla güçlenen film, beklenmedik karşılaşmaların insan hayatını nasıl dönüştürebileceğini sıcak ve içten bir dille anlatıyor.
2024 Cabourg Film Festivali’nde “En İyi İlk Film” (Swann d’Or) ödülüne layık görülen yapım, ilk filmiyle dikkat çeken Julie Navarro’nun başarılı çıkışına imza atıyor.
Yıldızların altında, Fransız sinemasının zarif anlatımıyla unutulmayacak bir yaz akşamında buluşalım.
- Vision Date 02 August 2026 Sunday
- Film Type Drama
- Duration 103 minutes
- Age Limit 15+
My Information
My Tickets
My Points
Change Password
Frequently Asked Questions
Bugün Senin İçin Önerdiklerimiz
Bu öneriler Biletinial AI tarafından sana özel oluşturuldu.