Change your city to find closest events

Select Country

Change your city and continue to fun

Discover thousands of events and venues...
Popular Searches
Biletinial Suggests
      Biletinial Suggests
        Discover Your City #Special Events For City
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip
        • Deutsch
        • Français
        • Dansk

        Kamil Çetin


        19 Mart 1972, Bolu Doğumlu

        Yönetmen Filmografisi

        Sebra Malan 2015 (Tv Dizi 1-13)
        Çılgın Dershane 4 - Ada - 2014(Sinema Filmi)
        Çılgın Dershane 3 - Ada - 2014(Sinema Filmi)
        Oğlum Bak Git - 2013(Sinema Filmi)

        Görüntü Yönetmeni Filmografisi

        Kolpaçino : Bomba - 2011 (Sinema Filmi)
        Kağıt - 2008 (Sinema Filmi)
        Mahşer - 2007 (Tv Dizi)
        Ah Polis Olsam - 2006
        Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de - 2004 (Sinema Filmi)
        Ömerçip - 2003 (Sinema Filmi)
        Romantik - 2002 (Sinema Filmi)
        Komser Şekspir - 2000 (Sinema Filmi)
        Halk Çoçuğu - 2000 (Sinema Filmi)
        Ağlayan Kadın - 2000 (Tv Dizi)
        Ağaçlar Ayakta Ölür - 2000 (Sinema Filmi)
        Artık Sevmeyeceğim - 2000 (Sinema Filmi)
        Fosforlu Cevriye - 2000 (Sinema Filmi)

        Diğer Filmografisi

        Yaklaşık 250 adet reklam filmi
        Muck - 2012 .... Yapımcı (TV Dizisi)