Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Asterix & Obelix: The Middle Kingdom-

    Asterix & Obelix: The Middle Kingdom-

    e enjte, 2 shkurt 2023
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    I përshtatshëm për audiencën 10 vjeç e lart
    112 minutë
    • Komedi
    • Familje
    • Family
    • Adventure
    • Comedy

    Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ndihmë nga Galët dhe dy luftëtarët trima Asterix dhe Obelix.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj