Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    -Avatar: The Way of Water

    -Avatar: The Way of Water

    e mërkurë, 14 dhjetor 2022
    I përshtatshëm për audiencën 13 vjeç e lart.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    190 minutë
    • Aksion
    • Aventurë
    • Fantazi
    • Action
    • Adventure
    • Fantasy

    Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Sapo një kërcënim i njohur të kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na'vi për të mbrojtur planetin e tyre.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj