Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Babylon

    Babylon

    e enjte, 19 janar 2023
    I përshtatshëm për audiencën 18 vjeç e lart.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përmban elemente seksuale.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    189 minutë
    • Dramë
    • Drama
    • Comedy
    • History

    Një përrallë e ambicies së madhe dhe e tepruar e egër, ajo gjurmon ngritjen dhe rënien e personazheve të shumtë gjatë një epoke dekadence dhe shthurjeje të shfrenuar në Hollywoodin e hershëm.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj