Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Baris Akarsu Merhaba

    Baris Akarsu Merhaba

    e enjte, 9 shkurt 2023
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    Për Mbi 6 Auditorë Publik.
    Audienca Nën 10 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.
    115 minutë
    • Dramë
    • Biyografi
    • Drama
    • Biography
    • Music

    Një histori jete e Baris Akarsu, i cili ishte një muzikant dhe aktor turk i rock-ut.

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj