Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    A Man Called Otto-

    A Man Called Otto-

    e enjte, 2 shkurt 2023
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    Për Mbi 6 Auditorë Publik.
    Audienca Nën 10 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.
    126 minutë
    • Dramë
    • Drama
    • Comedy

    Otto është një inatçi që ka hequr dorë nga jeta pas humbjes së gruas së tij dhe dëshiron t'i japë fund të gjithave. Kur një familje e re zhvendoset aty pranë, ai takohet me Marisol, duke çuar në një miqësi që do ta kthejë botën e tij.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj