Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Fast X

    -Fast X

    e mërkurë, 17 maj 2023
    I përshtatshëm për audiencën 13 vjeç e lart.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    140 minutë
    • Aksion
    • Aventurë
    • Krim
    • 3D
    • IMAX

    Dom Toretto dhe familja e tij janë në shënjestër të djalit hakmarrës të mbretit të drogës Hernan Reyes.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj