Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    The Bad Guys

    The Bad Guys

    e enjte, 28 prill 2022
    Regjisori : Pierre Perifel
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    Audienca nën 6 vjeç mund të shikojë Audiencën e shoqëruar nga Familja.
    100 minutë
    • I animuar
    • Adventure
    • Comedy
    • Animation

    Disa kafshë kriminale përpiqen të bëhen të mira, e gjatë rrugës krijojnë disa situata katastrofale.

    -

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Kinemo Kinemo Teatri Teatri Koncert Koncert Spor Spor Tümü