Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Evil Dead Rise

    Evil Dead Rise

    e enjte, 20 prill 2023
    I përshtatshëm për audiencën 18 vjeç e lart.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    97 minutë
    • Horror
    • Fantazi
    • Horror

    Një histori e shtrembëruar e dy motrave të larguara, ribashkimi i të cilave ndërpritet nga rritja e demonëve që zotërojnë mish, duke i shtyrë ato në një betejë primare për mbijetesë, ndërsa përballen me versionin më të tmerrshëm të familjes që mund të imagjinohet.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Sallat dhe seancat