Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Knock At The Cabin-

    Knock At The Cabin-

    e enjte, 2 shkurt 2023
    I përshtatshëm për audiencën 18 vjeç e lart.
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    100 minutë
    • Triller
    • Horror
    • Thriller

    Gjatë pushimeve, një vajzë dhe prindërit e saj merren peng nga të panjohur të armatosur, të cilët kërkojnë që familja të bëjë një zgjedhje për të shmangur apokalipsin.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj