Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Megan

    Megan

    e enjte, 5 janar 2023
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    I përshtatshëm për audiencën 16 vjeç e lart.
    102 minutë
    • Triller
    • Horror
    • Horror
    • Thriller
    • Fantasy

    Një inxhinier robotik në një kompani lodrash ndërton një kukull të ngjashme me jetën që fillon të marrë jetën e saj.

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj