Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    alt

    Minions: The Rise of Gru

    Aventurë I animuar Adventure Comedy Animation

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Regjisori: Kyle Balda

    Minions: The Rise of Gru Tema e filmit

    Minions: The Rise of Gru detajet e filmit


    Historia e patreguar e ëndrrës së një dymbëdhjetë vjeçari për t'u bërë super-vijtori më i madh në botë.

    • Data e Vizionit 30 mars 2023 e enjte
    • Lloji i filmit Aventurë, I animuar, Adventure, Comedy , Animation
    • Kohëzgjatja 90 minutë
    • Shënues inteligjentë Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. Për Mbi 6 Auditorë Publik.

    Minions: The Rise of Gru Aktorët e Filmit

    Minions: The Rise of Gru aktorët e filmit

    Minions: The Rise of Gru Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    0 / 5

    Doğrulanmış İzleyici Puanı

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0