Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    alt

    Prey for the Devil

    Triller Horror Horror Thriller

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Aktori Kryesor: Virginia Madsen

    Regjisori: Daniel Stamm

    Prey for the Devil Tema e filmit

    Prey for the Devil detajet e filmit

    Një murgeshë përgatitet të kryejë një ekzorcizëm dhe del ballë për ballë me një forcë demonike me lidhje misterioze me të kaluarën e saj.

    • Data e Vizionit 28 tetor 2022 e premte
    • Lloji i filmit Triller, Horror, Horror, Thriller
    • Kohëzgjatja 93 minutë
    • Shënues inteligjentë Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. I përshtatshëm për audiencën 16 vjeç e lart.

    Prey for the Devil Aktorët e Filmit

    Prey for the Devil aktorët e filmit

    Prey for the Devil Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    0 / 5

    Doğrulanmış İzleyici Puanı

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0