Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    alt

    Sophia

    Drama Romancë History War

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    -

    Vlerësimet e audiencës

    0 Yorum

    Sophia Tema e filmit

    Sophia detajet e filmit

    Një vajzë e re serbe viziton Shqipërinë në kërkim të rrënjëve të një historie të vjetër për gjyshin e saj gjatë Luftës së 1941. Ajo bie në dashuri me një djalë shqiptar, duke filluar një marrëdhënie "të pamundur" midis dy kombeve të ndara nga lufta.

    • Data e Vizionit 03 nëntor 2022 e enjte
    • Lloji i filmit Drama, Romancë, History, War
    • Kohëzgjatja 95 minutë

    Sophia Aktorët e Filmit

    Sophia aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.
     

    Sophia Vlerësimi juaj për këtë film?

    0 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    0 / 5

    Doğrulanmış İzleyici Puanı

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0