Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Suzume

    Suzume

    e enjte, 25 maj 2023
    Regjisori : Makoto Shinkai
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    Për Mbi 6 Auditorë Publik.
    Audienca Nën 10 vjeç mund të shikojë audiencën me familjen.
    122 minutë
    • Aksion
    • Aventurë
    • I animuar

    Një histori moderne aksioni ku një vajzë 17-vjeçare e quajtur Suzume ndihmon një të ri misterioz të mbyllë dyert nga ana tjetër që po lëshojnë fatkeqësi kudo në Japoni.

    -

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj