Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    The Albanian Virgin

    Virgjëresha Shqiptare

    e enjte, 27 prill 2023
    120 minutë
    • Drama

    Shqipëri 1958: Një djalë dhe një vajzë rriten së bashku në të njëjtin fshat. Ata janë miqtë më të mirë. LUANA është e bija e një njeriu të nderuar, AGIM-it, djalit të tradhtarëve që komunistët i ndaluan të hynin në qytet. Pavarësisht këtyre rrethanave të pafavorshme, të dy e ruajnë miqësinë e tyre mbi 10 vjet. Ndërsa një grua e re Luana përjeton gjithnjë e më shumë të qenit grua është një mallkim dhe ndërmerr veprime të pazakonta për t'i dhënë fund situatës së saj si viktimë dhe për të marrë fuqinë për të vendosur vetë.

     
    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj

    Sallat dhe seancat