Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    Plane

    Plane

    e enjte, 19 janar 2023
    Përmban elemente të dhunës dhe frikës.
    Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë.
    I përshtatshëm për audiencën 16 vjeç e lart.
    107 minutë
    • Aksion
    • Triller
    • Action
    • Thriller

    Një pilot e gjen veten të kapur në një zonë lufte pasi detyrohet të ulë avionin e tij komercial gjatë një stuhie të tmerrshme.

    Komenti juaj u dërgua me sukses
    Ka ndodhur një gabim gjatë përpunimit të transaksionit tuaj