Hoş geldiniz
Bilgilerim Biletlerim Puanlarım Yorumlarım Şifre Değiştir Sıkça Sorulan Sorular
Binlerce etkinlik ve mekan arasından istediğini ara...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor

        Keşfet

        Kategori

        Tiyatrodan sinemaya, konserden spora kadar binlerce etkinliği keşfet.

        Kategoriler Kategori
        konum ikonu
        Şehrini Keşfet
        Kullanıcı

        Seçtiğiniz ülkeye göre etkinlikler ve mekanlar gösterilir.

        Seçtiğiniz şehre özel içerikler öne çıkarılacaktır.

        Sadece web sitenin dilini değiştirir.

        CSO Açılış Konseri

        2021 – 2022 KONSER SEZONU AÇILIŞ KONSERİ

        • Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
        • 6 yaş üzeri bilete tabidir. 6 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır
        • Konsere geç gelen izleyiciler alkış arasında içeri alınacaktır. Geç kalan izleyiciler, önceden yerine oturmuş izleyicileri rahatsız etmeyecek ve salon düzenini bozmayacak şekilde uygun koltuklara yönlendirilecektir.

        Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 2021-2022 Konser Sezonu’na, açılışı geçtiğimiz Aralık ayı içinde gerçekleşen, sadece ülkemizde değil uluslararası çapta büyük ilgi uyandıran yeni konser salonunda başlıyor. 10 Eylül 2021 Cuma günü şef Cemi’i Can Deliorman yönetiminde gerçekleşecek konserin solisti, son yılların en parlak genç yıldızlarından Yury Revich.

        Temmuz – Ağustos 2021 döneminde “Yaz Konserleri” başlığı altında birçok etkinlik ve kayıt projesi gerçekleştiren CSO, yeni konser sezonunda da zengin repertuvarını dünyaca ünlü şef ve solistler eşliğinde Ankaralı dinleyicilerine sunuyor. 

        2021 – 2022 KONSER SEZONU AÇILIŞ KONSERİ

        Konser programında ünlü Rus besteci Nikolay Rimski-Korsakov’un “Binbir Gece Masalları”ndan esinlenerek yazmış olduğu senfonik suit Şehrazad ve Yury Revich’in eşsiz performansıyla Max Bruch’un 1. Keman Konçertosu yer alıyor.  “2016 ECHO Klassik” ödülü sahibi Yury Revich, aynı zamanda Uluslararası Klasik Müzik Ödülleri'nde "Yılın Genç Sanatçısı” ödülünü kazanmış ve 2015 “Beethoven Center Vienna” tarafından verilen "Yılın Genç Müzisyeni" ödülüne layık görülmüştür.

        İlk kez 18 yaşında Carnegie Hall’da sahne alan Yury Revich, Berlin Filarmoni, Berlin Konzerthaus, Viyana Musikverein, Zürih Tonhalle, Viyana Konzerthaus ve Leipzig Gewandhaus gibi dünyanın en prestijli salonlarında konserler vermiştir. Yury Revich, olağanüstü performanslarının yanı sıra UNICEF ve Avusturya hükümeti ile birlikte yürüttüğü sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleri ile tüm Avrupa’da adından oldukça söz ettirmektedir. Sanatçı GOH Vakfı’nın kullanımına tahsis ettiği “1709 Prenses Aurora Stradivarius” kemanı ile çalmaktadır.

        CSO AÇILIŞ KONSERİ

        Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası

        Cemi’i Can DELİORMAN, şef

        Yury REVICH, solist

        Program:

        Max Bruch, Keman Konçertosu No 1, Op 26

        Nikolay Rimski-Korsakov, Şehrazad, Op 35

        • Etkinlik Türü Senfoni
        CSO Açılış Konseri

        Seansları görmek için şehir seçiniz

        Bu filmi izleyebileceğiniz sinemaları ve seansları görebilmek için aşağıdaki şehir seç butonuna tıklayın.

        Popüler lokasyon bulunamadı!
        location icon
        Konum Şehir Seçiniz
        Şehrini Keşfet Şehrine özel etkinlikleri, mekanları gör, incele ve değerlendir!
        Bilet Fiyatları alt
        Etkinlik Giriş Kodu

        Bu Etkinliğe Kaç Puan Veriyorsunuz?

        0 kullanıcı değerlendirdi

        Yorum yaparken Topluluk kurallarına uymanızı rica ederiz.

        Gönder

        0 / 5

        Doğrulanmış İzleyici Puanı

        5 star
        0
        4 star
        0
        3 star
        0
        2 star
        0
        1 star
        0
        Başarılı
        Teşekkürler Yorumunuz kaydedildi. Editörlerimiz tarafından onaylandıktan sonra görüntülenecek.
        Deneyiminizle ilgili başka bildirmek istediğiniz bir konu var mı?
        Başarılı
        Teşekkürler Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İsteğiniz doğrulanıyor....