Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Hollow

        Festival - Bomboş

        20 Ekim 2022 Perşembe
        98 dakika
        • 33. Ankara Film Festivali

        Bomboş - Hollow

        Türkiye Turkey / 2022/ 98’ / DCP / Renkli Color / Türkçe Turkish / İngilizce Altyazı English Subtitles

        Günel, şirket çekilişinde kazandığı bedava Kıbrıs tatilinde sempatik fakat biraz da geçmişi karanlık Şefik'le tanışır. Güzel başlayan tatil, Günel'in bacağını kırmasıyla tatsızlaşır. Sıkıntıdan komşu villadaki Şefik'i gözleyen Günel bir cinayete şahit olur. Ancak sıcak hava ve aldığı ilaçlar yüzünden gördüklerinin gerçek mi, hayal mi olduğundan emin olamaz.

        Günel meets the sympathetic, but also shady Şefik on a company-paid luxury vacation in Cyprus. The holiday begins beautifully, but things quickly become sour when Günel breaks his leg. Out of boredom, he kills time by watching Şefik's villa next door and witnesses a murder?  With all the drugs he has taken and the crazy hot weather, there is no way to be sure.

        Yönetmen / Director: Onur Ünlü

        Senaryo / Screenplay: Onur Ünlü

        Görüntü Yönetmeni / Director of Photography: Barbaros Engin

        Sanat Yönetmeni / Art Director: Hüsamettin Demirci

        Kurgu / Editing: Murat Özgüllü

        Oyuncular / Cast: Serkan Keskin, Settar Tanrıöğen, Hazar Ergüçlü

        Yapımcılar / Producers: Ender Sevim, Hazar Ergüçlü

        Onur Ünlü

        Hem sinemada hem de dizilerde yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu olmasının yanı sıra yayınlanmış bir şiir kitabı, iki adet romanı vardır ve Leyla The Band grubunda davulcudur. İzmit doğumlu Ünlü, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur ve Marmara Üniversitesi’nde iletişim alanında master yapmıştır. Olağan dışı bir mizah anlayışıyla sanat filmleri ile tür filmlerini kaynaştırması ona Türk sinemasında özgün bir yer edinmesini sağladı. Çalışmaları yönetmen, yazar ve yapımcı olarak sayısız festival ödülü kazandırdı.

        He was born in İzmit. He studied Communication Arts at Anadolu University and gained a Master's degree in Communication Studies from Marmara University. Besides being a Turkish director, scriptwriter, producer, and actor, he is also a poet and a writer. Combining arthouse and genre with an unusual sense of humor, his films give him a unique place in Turkish cinema. His work has garnered him numerous festival awards as a director, writer and producer.

        Seçilmiş Filmografi  Selected Filmography

        2019 Topal Şükran’ın Maceraları  The Adventure of Şükran The Lame

        2017 Kırık Kalpler Bankası  The Bank of Broken Hearts

        2014 İtirazım Var  Let’s Sin

        2013 Sen Aydınlatırsın Geceyi  Thou Gild’st The Even

        2009 Beş Şehir  Five Cities

         
        Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

        Sinema Sinema Tiyatro Tiyatro Konser Konser Spor Spor Tümü