Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Dear Thomas

        Festival - Sevgili Thomas

        4 Kasım 2022 Cuma
        150 dakika
        • 33. Ankara Film Festivali

        Sevgili Thomas - Lieber Thomas, Dear Thomas 

        Almanya/ 2021 / 150’ / DCP / Siyah Beyaz / Almanca, İngilizce / Türkçe, İngilizce Altyazı

        Germany / 2021 / 150’ / DCP / Black and White / German, English / Turkish, English Subtitles

        2022 Bavyera Film Ödülleri; En İyi Aktör / 2022 Alman Film Ödülleri; En İy Film, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Sinematografi, En İyi Kurgu, En İyi Set Tasarımı, En İyi Kostüm Tasarımı / 2021 Tallinn Siyah Geceler Film Festivali; En İyi Film için Grand Prix, En İyi Film için Büyük Ödül

        2022 Bavarian Film Awards; Best Actor / 2022 German Film Awards; Outstanding Feature Film, Best Performance by an Actor in a Leading Role, Best Performance by an Actress in a Leading Role, Best Direction, Best Screenplay, Best Cinematography, Best Editing, Best Production Design, Best Costume Design / 2021 Tallinn Black Nights Film Festival; Grand Prix for the Best Film, Grand Prize for Best Film

        Film ünlü Alman şair, Thomas Brasch’a yazılmış bir aşk mektubudur.

        The film is a love letter written for the famous German poet Thomas Brasch.

        Yönetmen / Director: Andreas Kleinert

        Senaryo / Screenplay: Andreas Wendrich

        Görüntü Yönetmeni / Director of Photography: Johann Feindt

        Kurgu / Editing: Gisela Zick

        Oyuncular / Cast: Albrecht Schuch, Jella Haase, Ioana Iacob

        Yapımcı / Producer: Till Derenbach, Michael Souviginier

        Yapım Şirketi / Production Company: Zeitsprung Pictures, Norddeutscher Rundfunk, Bayerischer Rundfunk

        Dağıtımcı / Distributor: German Films

        E-posta / E-mail­: info@german-films.de

        Yaş Sınırı / Age Limit: +18

        Andreas Kleinert

        Kleinert 1962 Berlin’de doğdu.  Yönetmen liseden mezun olduktan sonra nakliye işçisi olarak çalışıp sonrasında ise  Postdame DEFA stüdyolarında ekipman asistanı olarak çalıştı. Ünlü Alman yönetmen Rainer Simon’ın birçok filminde yönetmen asistanlığı yaptı. Kleinert’ın 2007 yapımı Serbest Yüzücü filmi 2007 Venedik Film Festivalinde Queer Lion’a aday gösterildi.

        Kleinert was born in 1962 in Berlin 1962. After graduating from high school he worked as a shipping worker after which he worked as an equipment assistant at Postdame DEFA. He was the assistant director to the famous German director Rainer Simon. Kleiner’s 2007 film Free swimmer got nominated for a Queer Palm at the 2007 Venice film Festival.

        Filmografi / Filmography:

        1989 Leb’ wohl, Joseph

        1992 Verlorene Landschaft

        1995 Neben der Zeit (TV)

        1997 Im Namen der Unschuld

        1999 Gecenin Yolları

        2003 Mein Vater (TV)

        2007 Freischwimmer

        2011 Nacht ohne Morgen (TV)

        2016 Hedda (TV)

        2021 Sevgili Thomas

         
        Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

        Sinema Sinema Tiyatro Tiyatro Konser Konser Spor Spor Tümü