Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Wannsee Conference

        Festival - Wannsee Konferansı

        6 Kasım 2022 Pazar
        108 dakika
        • 33. Ankara Film Festivali

        Wannsee Konferansı - Wannsee Conference/ Die Wannseekonferenz

        Almanya / 2022 / 108’ / DCP / Renkli /Almanca / Türkçe, İngilizce Altyazı

        Germany / 2022 / 108’ / DCP / Coloured / German / Turkish, English Subtitles

        2022 Barcelona-Sant Jordi Uluslararası Film Festivali; En İyi Film / 2022 Alman Televizyon Ödülleri; Televizyon için Yapılmış En İyi Film, En İyi Kurmaca Yazım / 2022 Romy Galası, Avusturya; En Favori Aktör

        2022 Barcelona-Sant Jordi International Film Festival; Best Film / 2022 German Television Awards; Best Movie Made for Television, Best Writing Fiction / 2022 Romy Gala, Austria; Favorite Actor

        Film, 20 Ocak 1942 Alman Nazi rejiminin önde gelen temsilcileri, Berlin Wannsee’de sistematik bir şekilde 11 milyon Yahudinin katledilme kararının alındığı Wannsee Konferansını anlatıyor.

        The film tells the story of the Wannsee Conference that took place on 20th of January 1942 in Berlin Wannsee where leading representatives from the German Nazi regime decided on the systematic murder of 11 million jews.

        Yönetmen / Director: Matti Geschonneck

        Senaryo / Screenplay: Magnus Vattrodt, Paul Mommerts

        Görüntü Yönetmeni / Director of Photography:Theo Bierkens

        Kurgu / Editing: Dirk Grau

        Oyuncular / Cast: Philipp Hochmair, Johannes Allmayer, Maximilian Brückner, Matthias Bundschuh

        Yapımcı / Producer: Reinhold Elschot, Friederich Oetker

        Yapım Şirketi / Production Company: Constantin Television, Zweites Deutsches Fernsehen, Film Fernsehen Fonds Bayern

        Dağıtımcı / Distributor: German Films

        E-posta / E-mail: info@german-films.de

        Yaş Sınırı / Age Limit: +18

        Matti Geschonneck

        Matti Geschonneck, 1952 yılında Postdam, Doğu Almanya'da doğdu. Babası Erwin Geschonneck, Doğu Almanya’nın en ünlü aktörlerinden biridir. Eisenstein Enstitüsü’nde film okuyan Geschonneck, 1970’li yıllarda Batı Almanya’ya göç etti. Yönetmenlik haricinde asistan yönetmenlik yapan Geschonneck, 70’li yıllardan beri pekçok film ve dizide yazarlık ve oyunculuk da yaptı.

        Matti Geschonneck was born in Postdam, East Germany in 1952. His father, Erwin Geschonneck was one of the most prolific actors to come out of East Germany. Having studied film at Eisenstein Institute Matti Geswchonneck emigrated to West Germany in the 1970’s. Besides directing Geschonneck is also an assistant director having produced many films and tv shows since the 1970’s where he also was the screenwriter and actor.

        Seçilmiş Filmografi / Some of his Films:

        2005 Die Nachrichten

        2010 Boxhagener Platz

        2012 Tod einer Polizistin

        2015 Der verlorene Bruder

        2017 In Zeiten des abnehmenden Lichts

        2022 Wannsee Konferansı

         
        Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

        Sinema Sinema Tiyatro Tiyatro Konser Konser Spor Spor Tümü