Şehrinize özel içerikleri görebilmek için lütfen şehir seçin

Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        -

        Festival - Zatopek

        20 Ekim 2022 Perşembe
        131 dakika
        • 33. Ankara Film Festivali

        Zatopek

        Çek Cumhuriyeti, Almanya, Finlandiya / 2021 / 131’ / DCP / Renkli / Çekce / Türkçe, İngilizce Altyazı

        Czech Republic, Germany, Finland / 2021 / 131’ / DCP / Coloured / Czech / Turkish, Eglish Subtitles

        2022 Çek Aslanları; Seyirci Ödülü, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Sinematografi, En İyi Kurgu, En İyi Ses, En İyi Sanat Yönetmenliği, En İyi Makyaj, En İyi Afiş

        2022 Czech Lions; Audience Award, Best Actor, Best Film, Best Director, Best Cinematography, Best Editing, Best Sound, Best Art Direction, Best Make-up, Best Film Poster

        Avusturalyalı koşucu Ron Clarke, 1968 yaz Olimpyatlarında yarışır ama madalya kazanamaz. Kariyeri boyunca karşılaştığı en büyük sorunu aşmak için Prag’a hayranı olduğu eski arkadaşı ve hayranı olduğu koşucu Emil Zatopek ile  görüşmeye gelir.

        Australian runner Ron Clarke competes in at 1968 Summer Olympics but fails to win any medals. In order to get over the biggest hurdle in his career he comes to Prage to meet his old friend and role model Emil Zatopek whom he admires. 

        Yönetmen / Director: David Ondricek

        Senaryo / Screenplay: David Ondricek, Alice Nellis, Jan P. Muchow

        Görüntü Yönetmeni / Director of Photography: Stephan Kucera

        Kurgu / Editing: Jaroslaw Kaminski

        Oyuncular / Cast: Vaclav Nuezil, Martha Issova, James Frecheville, Rober Miklus, Jiri Simek, Milan Mikulcik

        Yapımcı / Producer: Krystof Mucha, David Ondricek

        Yapım Şirketi / Production Company: Lucky Man Films, Ceska Televize, Barrandov Studios

        Dağıtım / Distribution: Gravitas Ventures

        David Ondricek

        David Ondricek 1969’da Prag, Çekoslavakya’da doğdu. Babası, Milos Forman’ın ‘Amedeus’ ve ‘Ragtime’ gibi kült filmerinin görüntü yönetmeni olan Miroslav Ondricek’dir. Şu ana kadar 7 film yöneten David Ondricek aynı zamanda ‘Anthropoid’ gibi bir çok başarılı filmin prodüktörlüğünüde üstlenmiştir. 2000 yılı yapımı ikinci uzun metraj filmi ‘Samotari’ Çekya’nın kült komedi filmlerinin arasında yer almış, Phoenix, Thessaloniki, Stockholm ve Varşova gibi önemli film festivallerinde gösterilmiş, adaylıklar ve ödüller toplamıştır.

        David Ondricek was born in Prague, Czechoslovakia in 1969. His father was Miroslav Ondricek the cinematographer of iconic films such as ‘Amedeus’ and ‘Ragtime’ directed by Milos Forman. The director who has directed 7 feature films until now was also a producer for critically acclaimed films such as the ‘Anthropoid’ (2016). Besides being considered as one of the cult comedy films in Czech Republic, his second feature film ‘Samotari’ (2000) was screened, nominated or awarded at important film festivals such as Phoenix, Thessaloniki, Stockholm and Warsaw.

        Filmografi/ Filmography:

        2018 Dukla 61

        2012 In the Shadow

        2006 Grandhotel

        2003 One Hand Cant Clap/ Jedna ruka nedleska

        2000 Samotair/ Losers

        1996 Septej

         
        Yorumunuz Başarıyla Gönderildi.
        İşlemeniz yapılırken bir hata oluştu

        Sinema Sinema Tiyatro Tiyatro Konser Konser Spor Spor Tümü