Yüzbaşı

  • 5 Mart 2018 Pazartesi
  • 118 dakika

Almanya, Polonya, Portekiz, Fransa Germany, Poland, Portugal, France / 2017 / 118’ / DCP / Renkli, Siyah & Beyaz Color, Black & White / Almanca German / Türkçe, İngilizce Altyazı Turkish, English Subtitles

Yönetmen / Director: Robert Schwentke
Senaryo /
Screenplay: Robert Schwentke
Görüntü Yönetmeni /
Director of Photography: Florian Ballhaus
Sanat Yönetmeni /
Art Director: Jurek Kuttner
Kurgu /
Editing: Michal Czarnecki
Müzik /
Music: Martin Todsharow
Oyuncular /
Cast: Max Hubacher, Milan Peschel, Frederick Lau, Bernd Hölscher, Waldemar Kobus
Yapımcı /
Producer: Frieder Schlaich
Yapım Şirketi /
Production Company: Komplizen Film
Dağıtım /
Distribution: Films Boutique
E-posta /
E-mail: contact@filmsboutique.com
Yaş Sınırı /
Age Limit: 12+

2017 San Sebastián UFF; En İyi Görüntü Yönetmeni / 2017 Les Arcs Avrupa FF; Mansiyon, Genç Jüri En İyi Film
2017 San Sebastián IFF; Best Cinematography / 2017 Les Arcs European FF; Special Mention, Young Jury Best Film

İkinci Dünya Savaşının sonlarına doğru bulduğu bir Nazi Yüzbaşı formasını üstüne giyerek hayatta kalmaya çalışan Alman askerinin Nazi komutanı gibi davranmaya çalıştıkça kaçtığı kişilere dönüşmesini anlatan film, açılışını da Toronto UFF ile yapmıştı.

English Version

The film, which explains how a German soldier trying to survive by wearing a Nazi General form that he found towards the end of the Second World War becomes like the ones which he escapes as he tries to behave like a Nazi General, was premiered in Toronto IFF.

ROBERT SCHWENTKE

1968 yılında Stuttgart’ta doğan yönetmen, Hollywood Columbia College’ın bir ayağı olan Los Angeles Film Okulundan 1992’de mezun oldu. O zamandan beri Hollywood ve Avrupa’da çeşitli filmler yönetmekte ve yazmaktadır.

English Version

Born in 1968 in Stuttgart, the director graduated in 1992 from the Los Angeles Film School, which is part of Hollywood Columbia College. Since then he has been directing and writing films in Hollywood and Europe.

Filmografi / Filmography

2016 Uyumsuz Serisi: Yandas Bölüm 1 / The Divergent Series: Allegiant- Part 1
2015 Kuralsiz / The Divergent Series: Insurgent
2013 Ölümsüz Polisler / R.I.P.D.
2010 RED
2009 Zaman Yolcusunun Karısı / The Time Traveler’s Wife
2005 Uçuş Planı / Flightplan
2003 Eierdiebe / The Family Jewels
2002 Dövme / Tattoo


Yüzbaşı filminin biletini almak ve evinize en yakın sinema salonundan alarak sinema keyfine varmak için tıklayın...

Seanslar

E-bültenimize abone olun etkinlikleri kaçırmayın!