Biletinial'da etkinlikler bir tık uzağında !

Ülke Seçiniz

Şehrinizi seçip eğlenceye devam edin.

Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip
        • Deutsch
        • Français

        Alican Yücesoy


        Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı itibarı ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir.

        Anne tarafı yarı Bulgaristan, Rusçuk göçmeni yarı Bartınlı iken baba tarafı Arap kökenlidir.

        Rol aldığı oyunlar

        He-Go: Halil Babür - Altıdan Sonra Tiyatro - 2017
        Gülünç Karanlık: Wolfram Lotz- Bakırköy Belediye Tiyatroları-2016
        Hayvan Çiftliği (oyun) : George Orwell - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2014
        Sıkı Yönetim (oyun) : Albert Camus - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2012
        Eksik (oyun) : Özer Aslan - Tiyatro Hal - 2012
        Külhanbeyi Müzikali : Ülkü Ayvaz - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2011
        Aklı Havada (oyun) : Ali Yenel - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2010
        Yağmurcu (oyun) : Richard Nash - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2008
        Tersine Dünya : Orhan Kemal - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2007
        Dua Odası : Shan Khan - Tiyatro Z - 2006
        Pırtlatan Bal: Aziz Nesin - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2005
        Günün Adamı : Haldun Taner - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2005
        Teneke (oyun) : Yaşar Kemal - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2004
        Klakson, Borazanlar ve Bırtlar  : Dari Fo - Bakırköy Belediye Tiyatroları - 2004
        Köpek Kadın Erkek : Sibylle Berg - 2004
        Suret : Onur Bayraktar - Stüdyo Drama - 2004

        Filmografisi

        2017- Aşk Uykusu
        2016- Kördüğüm (Umut)
        2015- Serçe Sarayı (Ali Rıza öğretmen)
        2014- Bana Artık Hicran De
        2013-2014 İntikam (Ali Sülen)
        2012-2013 Şubat (Şubat)
        2012 Suskunlar (Cebrail)
        2011 Sen De Gitme (İlker)
        2011 Eyvah Eyvah 2 (Ibrahim)
        2010 Prensesin Uykusu (Neşet)
        2010 Fatmagülün Suçu ne (Ali)
        2010 Eyvah Eyvah (Ibrahim)
        2009 Ev
        2008-2010 Adanalı (dizi) (Tilki Timur)
        2008 Dinle Neyden (Halil Tabip)
        2007 Gurbet Yolcuları (Hüseyin)
        2007 Zoraki Koca(Tarık)
        2007 Umut Adası (Tuğra)
        2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Mustafa Kemal)
        2004 2 Eylül(Tim Çavuşu)
        2004 Akümülatörlü Radyo (Murat)
        2003 Sessiz Gece (Işık)
        2003 Pilli Bebek (Ertuğrul)