Biletinial'da etkinlikler bir tık uzağında !

Ülke Seçiniz

Şehrinizi seçip eğlenceye devam edin.

Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip

        Virginie Efira


         

        Virginie Efira kimdir?

         

        Virginie Efira, 5 Mayıs 1977'de doğmuştur. Hem Belçika'da hem de Fransa'da tanınan bir televizyon sunucusu ve aktristir. Fransız ulusal televizyonunda sunuculuk yapmıştır.

         

        Kariyeri

        Virginie Efira, kariyerine televizyon sunucusu olarak başlamıştır. Alman RTL Group bünyesinde yayınlanan "Mégamix" programını sunmuş ve Belçika'da "A la recherche de la nouvelle Star" programını sunmuştur. Ayrıca "Star Academy" gibi yarışma ve yetenek programlarında da sunuculuk yapmıştır.

        Oyunculuk kariyerinde ise 2004 yapımı "Garfield'in Yeni Maceraları" ve 2005 yapımı "Robotlar" filmlerindeki performanslarıyla dikkat çekmiştir. 2012'de Audience Ödülleri'nde 2.lik ödülünü kazanmıştır. Ayrıca 2010'da Magritte Ödülleri'nden birini almıştır.

         

        Seçme Filmografi

        2009: The Barons - L'artiste
        2010: Kill Me Please - Inspectrice Evrard (Magritte Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Oyuncu)
        2012: Dead Man Talking - Élisabeth Lacroix
        2013: It Boy - Alice Lantins
        2013: Turning Tide - Marie Drevil
        2015: Caprice - Alicia
        2015: Une famille à louer - Violette Mandini
        2016: Le Goût des merveilles - Louise
        2021: Benedetta - Benedetta Carlini


        Virginie Efira'nın çeşitli filmlerdeki başarılı performansları, onu uluslararası alanda tanınan bir aktris haline getirmiştir.