Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
   Biletinial Öneriyor
    Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    alt

    Sigurno mjesto

    Drama

    -

    rating star

    -

    Editör Puanı

    0 Kritik
    rating star

    -

    İzleyici Puanı

    0 Yorum

    Yönetmen: Juraj Lerotić

    Sigurno mjesto Filminin Konusu

    Sigurno mjesto filminin detayları

    Pridružite nam se na panel razgovoru koji će se održati u ponedjeljak 4. rujna u Ljetnom kinu Bačvice, nakon projekcije filma "Sigurno mjesto" redatelja Jurja Lerotića.

    Traumatski događaj – iznenadni pokušaj suicida – otvara procijep u svakodnevnom životu tročlane obitelji. Njihov život se mijenja iz temelja, kao da su uvučeni u rat nevidljiv svima ostalima. Film se temelji na osobnom iskustvu autora, koji ujedno tumači jednu od dvije glavne uloge. Svjetsku premijeru film je imao na festivalu u Locarnu, gdje je dobio nagrade za najbolju režiju, glumca (Goran Marković) i debitantski film. Film je nagrađen i na brojnim drugim svjetskim festivalima.


    Panel razgovor ugostit će Tenu Romani, psihologinju i edukanticu kognitivno-bihevioralne terapije u superviziji, Marinu Vidović, osnivačicu i predsjednicu Udruge za promicanje mentalnog zdravlja Feniks Split te Matija Pervana, studenta Medicinskog fakulteta Split i aktivnog člana studentske udruge CroMSIC (Croatian Medical Students International Committee). Ovaj razgovor prilika je da se zadržimo na temama koje Lerotić hrabro otvara u svom dugometražnom prvijencu; stigmatizacija i kriza mentalnog zdravlja danas, tretman tema vezanih uz mentalno zdravlje u javnom diskursu, važnost podrške koju kao društvo, pojedinci i struka možemo pružiti osobama koje se bore sa psihičkim poteškoćama, bolestima i poremećajima.

    • Vizyon Tarihi 23 Ağustos 2023 Çarşamba
    • Film Türü Drama
    • Süre 104 dakika

    Sigurno mjesto Filminin Oyuncuları

    Sigurno mjesto filminin kadrosu

    Sigurno mjesto Filmine Kaç Puan Veriyorsunuz?

    0 kullanıcı değerlendirdi
    Gönder

    0 / 5

    Doğrulanmış İzleyici Puanı

    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0