Kamil Çetin


19 Mart 1972, Bolu Doğumlu

Yönetmen Filmografisi

Sebra Malan 2015 (Tv Dizi 1-13)
Çılgın Dershane 4 - Ada - 2014(Sinema Filmi)
Çılgın Dershane 3 - Ada - 2014(Sinema Filmi)
Oğlum Bak Git - 2013(Sinema Filmi)

Görüntü Yönetmeni Filmografisi

Kolpaçino : Bomba - 2011 (Sinema Filmi)
Kağıt - 2008 (Sinema Filmi)
Mahşer - 2007 (Tv Dizi)
Ah Polis Olsam - 2006
Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de - 2004 (Sinema Filmi)
Ömerçip - 2003 (Sinema Filmi)
Romantik - 2002 (Sinema Filmi)
Komser Şekspir - 2000 (Sinema Filmi)
Halk Çoçuğu - 2000 (Sinema Filmi)
Ağlayan Kadın - 2000 (Tv Dizi)
Ağaçlar Ayakta Ölür - 2000 (Sinema Filmi)
Artık Sevmeyeceğim - 2000 (Sinema Filmi)
Fosforlu Cevriye - 2000 (Sinema Filmi)

Diğer Filmografisi

Yaklaşık 250 adet reklam filmi
Muck - 2012 .... Yapımcı (TV Dizisi)

 

Yer aldığı filmler

Filmlerden, Tiyatrolardan, Konserler ve Festivallerden haberdar olmak için e-bültenimize kaydolun!